Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στηρίζει καλλιτεχνικές Δραστηριότητες

Σημαντική είναι η συμβολή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στις παρακάτω καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα γίνουν στην πόλη της Έδεσσας τις επόμενες ημέρες.
«Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά
Την μαύρη κωμωδία «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά, από την Θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας, απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της Έδεσασς, την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Το βιτριολικό χιούμορ - σήμα κατατεθέν του συγγραφέα - και οι απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών - καθηγητών Δημήτρη Γκιλιόπουλου, Γιώργου Τσίρη και Λίζας Τσέκου, κέρδισαν τις εντυπώσεις.  Η παράσταση εκτός από ψυχαγωγικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς αντί εισιτηρίου, το θεατρόφιλο κοινό ανταποκρίθηκε ....
με θέρμη στο αίτημα των διοργανωτών (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.- ΕΠΑΛ Έδεσσας - Εδεσσαϊκό Θέατρο) προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία εν όψει εορτών θα ενισχύσουν τις αυξημένες ανάγκες της Ιεράς Μητρόπολης και του Γηροκομείου Έδεσσας.
  
«Σίτος το σιταράκι» από το ΚΔΑΠμεΑ Ορίζοντας
Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΔΑΠμεΑ Ορίζοντας, θα παρουσιάσει το έργο του Δημήτρη Αδάμη «Σίτος το σιταράκι» σε επιμέλεια Βούλας Κωτσοπούλου, την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Στην προσπάθεια των συντελεστών και διοργανωτών της εκδήλωσης θα είναι αρωγός το Εδεσσαϊκό Θέατρο προσφέροντας όχι μόνο υλικοτεχνική υποστήριξη αλλά και ηθική, καλώντας το θεατρόφιλο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την παράσταση. Τιμή για το Εδεσσαϊκό Θέατρο αλλά και ιδιαίτερη χαρά, αποτελεί επίσης η επίσκεψη των παιδιών του Ορίζοντα στην παράσταση της Νεανικής Σκηνής «Αγαπητή Ελένα», την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: