Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πέλλας για την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στην περιοχή

   Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλας η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωη:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στο νομό Πέλλας. Στην επίσκεψη αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε σε άμεση επαφή με τους πολίτες, όπως άλλωστε το συνηθίζει.  Περπάτησε στις λαϊκές αγορές των Γιαννιτσών και της Έδεσσας, πήγε σε καφέ της Αριδαίας, της Σκύδρας και της Κρύας Βρύσης, γνώρισε τους ακρίτες των Προμάχων και του Μαυροβουνίου, είδε τις ομορφιές του Πόζαρ, άκουσε τους προβληματισμούς αγροτών στην Καρυώτισσα εν ώρα εργασίας στα κτήματά τους. Και το πιο σημαντικό, ....
έδωσε και συμβολικό χαρακτήρα σε αυτή του την επίσκεψη, κάνοντας δηλώσεις μέσα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας,.
Ο κόσμος της Πέλλας υποδέχτηκε με θέρμη τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μεταφέροντάς του την προσδοκία να τον δει ξανά στην περιοχή μας ως Πρωθυπουργό. Πρωθυπουργός, ο οποίος θα σκύψει στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες, τους εμπόρους, τους συνταξιούχους, τους νέους, στην καθημερινότητά τους. Πρωθυπουργός, ο οποίος θα δώσει ρεαλιστικές διεξόδους και όχι φρούδες ελπίδες.
 Οι πολίτες, προσδοκώντας καθαρές κουβέντες και έχοντας χορτάσει - όπως χαρακτηριστικά επαναλάμβαναν - τα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναμένουν το συντομότερο δυνατό να έρθει η πολιτική αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: