Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Υψηλή Γαστρονομία στο Δείπνο των Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας

  Με τον γευστικότερο τρόπο έκλεισαν οι νέοι Αρχιμάγειρες (Chef) του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας το Α' Εξάμηνο Σπουδών τους.
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 επιμελήθηκαν στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών, ένα βραδινό Δείπνο "Υψηλής Γαστρονομικής Τέχνης", μετουσιώνοντας σε πράξη τις σπουδές τους στο ΙΕΚ Έδεσσας καθώς και τις παράλληλες επιμορφώσεις και σεμινάρια που εξέλαβαν στο αρχικό αυτό εξάμηνο σπουδών τους. Το μενού που δημιούργησαν υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους,  Κουρατζόγλου Θεόδωρου, και την πολύτιμη αρωγή του Chef των Καταρρακτών Βαρυπάτη Παναγιώτη, έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να γευθεί επιτέλους κάτι διαφορετικό ...
από τα ψητά και σούβλες που έχει "εγκλωβιστεί διατροφικά" τα τελευταία χρόνια. Σε μια Έδεσσα, που μετά το κλείσιμο των τελευταίων "γκουρμέ" κέντρων εστίασης, όπως το εστιατόριο του ΦΟΕ, το ιταλικό "La Taranta", και ο "Πέτρινος" στην Φλαμουριά, έχει οδηγηθεί σε “ρηχά” γαστρονομικά νερά, η πρόταση των Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας αποτέλεσε μια ξεχωριστή γευστικά νότα που πραγματικά απολαύσαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στο Δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: