Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αγρότες – κτηνοτρόφοι από το νοmό Πέλλα στο συλλαλητήριο στην Agrotica

  Μεγάλο και μαχητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το Σάββατο μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι από δεκάδες περιοχές της χώρας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Στο πλευρό τους βρέθηκαν εργαζόμενοι με τα Σωματεία τους, καθώς πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που υπηρετεί τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους.
  Το βροντερό παρών έδωσε και ο νομός μας μέσω του Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ ο οποίος και γέμισε ένα λεωφορείο από την περιοχή του μπλόκου ενώ αρκετοί αγρότες  - κτηνοτρόφοι κατέβηκαν με τα αυτοκίνητά τους.
Στη συγκέντρωση  που πραγματοποιήθηκε....
στο Άγαλμα Βενιζέλου απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρόεδρος του συλλόγου Χρ. Κάμτσης ο οποίος αναφέρθηκε στα αγροτοδικεία που συνεχίζονται, αλλά και στην απληρωσιά που βιώνουν από την ΕΒΖ οι τευτλοπαραγωγοί. «Ψηλά το κεφάλι. Κάποιοι προσπαθούν να μας το κατεβάσουν. Έχουμε το δίκιο με το μέρος. Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε» τόνισε κλείνοντας τον χαιρετισμό του.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι μέσα στην έκθεση «Agrotica».
Στη σχετική ανακοίνωση ο  Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ θα επισημαίνει  ότι «οι αγώνες θα είναι ακόμη πιο σκληροί και δύσκολοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι επίσης μακρόχρονοι γιατί δεν πρόκειται να λυθούν μονομιάς τα προβλήματα. Επομένως το μόνο όπλο που μας έμεινε στα χεριά θα πρέπει να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν πιο άρτια γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, όπως έχουμε διδαχθεί από το πρόσφατο παρελθόν (αφορολογητο-2016), θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: