Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Το Κολυμβητήριο Έδεσσας, ανοίγει για τους φίλους του νερού.

 Την Δευτέρα 16 Απριλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ξεκινά τη λειτουργία του για την θερινή περίοδο 2018 με νέα καθημερινά προγράμματα κολύμβησης, εκμάθησης, προπόνησης και άθλησης για παιδιά και για ενήλικες με στόχο την ασφαλή διασκέδαση, την άθληση και την ψυχαγωγία στο νερό.
Ήδη την εβδομάδα που διανύουμε φιλοξενείται ένα εκπαιδευτικό κολυμβητικό camp προετοιμασίας με δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα μαζί με τους προπονητές τους.
Από φέτος λειτουργεί και κυλικείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών κέντρων. Τα προγράμματα ....
κολύμβησης, οι ώρες λειτουργίας, οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και η δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής εγγραφής θα γίνονται στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας στο www.edessacity.gr. Όσοι θέλουν μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης για παιδιά, ενήλικες αλλά και εκγύμνασης με Aqua Aerobic και πρόγραμμα Baby Swimming. Παράλληλα θα μπορούν να κολυμπούν σε ελεύθερο ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα στο διευρυμένο καθημερινό ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας το οποίο θα είναι ανοιχτό και για επισκέπτες που έχουν την κάρτα της Έδεσσας, την Edessa City Card.

Δεν υπάρχουν σχόλια: