Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Το Νομό Πέλλας θα επισκεφθεί την προσεχή Πέμπτη ο υφυπουργός Παιδείας

 Το Νομό Πέλλας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19  και Παρασκευή 20 Απριλίου ο Υφυπουργός Παιδείας  Δημήτρης Μπαξεβανάκης, κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Θωμά Μπαχαράκη και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Σκοπός της επίσκεψης του υφυπουργού είναι η επί τόπου μελέτη της λειτουργίας των ΕΠΑΛ , των Εργαστηριακών Κέντρων, των  ΙΕΚ και των Ειδικών Επαγγελματικών Σχολείων (Γυμνάσιο, Λύκειο Σκύδρας) του Νομού μας, ειδικότερα.
Θα επισκεφθεί τα αντίστοιχα σχολεία σε Έδεσσα, Γιαννιτσά Αριδαία και Άνυδρο και θα ...
συσκεφθεί με τους διευθυντές και τους Συλλόγους  Καθηγητών όσον αφορά σε θέματα λειτουργίας των σχολείων, την επαγγελματική εκπαίδευση γενικότερα, το θεσμό της μαθητείας ,την εισαγωγή των μαθητών του ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΕΠΑΛ.
Σε συζήτηση θα τεθούν προτάσεις από τη ΝΕ  για ίδρυση και λειτουργία νέων  σχολικών μονάδων,  όπως Εσπερινό ΕΠΑΛ στην Έδεσσα. Θα τεθούν και τα κτιριακά προβλήματα σχολείων του Νομού με πρωτεύον  αυτό του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Ο Υφυπουργός θα έχει συνεργασία με τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας την Πέμπτη 19 Απριλίου 20018 στα γραφεία του Κόμματος στην Έδεσσα και ώρα 7.00μμ.
Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 14.00 θα γίνει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του  Κόμματος στην Έδεσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: