Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Κατάθεση υποψηφιότητας για τις εκλογές στην ΝΟΔΕ Πέλλας

 Με σχετική ανακοίνωσή του ο Γιάννης Σουκιούρογλου γνωστοποιεί την κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας, στις προσεχείς εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των κομματικών της Οργάνων σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
Φίλες και φίλοι,
Στις 13 Μαΐου 2018 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών και προέδρων, στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα της περιφερειακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, τις ΔΗΜ.Τ.Ο και τις ΝΟΔΕ, σε όλη τη χώρα....

Ο νέος κανονισμός κάνει πράξη το σύνθημα «Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της», προβλέποντας απευθείας εκλογή από τα μέλη του κόμματος των προέδρων και των μελών των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ). Διευρύνει το ασυμβίβαστο για τις κομματικές θέσεις και αποπνέει τη φιλοσοφία της παράταξης σε πνεύμα εξωστρέφειας των οργάνων του κόμματός μας. Ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών του κόμματος. Απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων, ενισχύεται η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. 
Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να εμπλουτιστεί το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας και να δοθεί νέα πνοή στη στελέχωση του πολιτικού προσωπικού του κόμματος. Να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια ανοιχτή πολιτική κυψέλη νέων ιδεών και αξιών. Με βάση την αξιοκρατία και την αξιολόγηση, η Νέα Δημοκρατία κτίζει μια γέφυρα μεταξύ πολιτών και πολιτικής.
Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία κινούμαι ανιδιοτελώς από τα χρόνια του Λυκείου έως σήμερα, από την πρώτη στιγμή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχα επισημάνει τα αδιέξοδα στα οποία θα οδηγούσε τη χώρα η σημερινή κυβέρνηση και ότι πάλι η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των μεγάλων επιλογών για τη χώρα, η παράταξη που στάθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, θα κληθεί για ακόμη μία φορά να βγάλει τη χώρα από το τέλμα. 
Σήμερα η ανάγκη συστράτευσης στον αγώνα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ την υπευθυνότητας, της αποτελεσματικότητας και της ειλικρίνειας στην πολιτική είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Με γνώμονα όλων των ανωτέρω αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας. 
Στόχος μου είναι μέσα από τη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συναίνεση, αξιοποιώντας την πείρα των αρχαιότερων και τη φρεσκάδα των νεώτερων μελών μας, να επιδιώξουμε τη δημιουργική και αποτελεσματική παρουσία μας σε όλη την Πέλλα, με ξεκάθαρες προτάσεις για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Μια ΝΟΔΕ ανοιχτή στην κοινωνία. Χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με αίσθημα ευθύνης, με διάθεση προσφοράς σύμφωνα με τις Αρχές και τις Αξίες της Παράταξης μας.
 Με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε μπροστά, δίνοντας τη μάχη των επερχόμενων εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν, με μόνο κριτήριο το συμφέρον της Πατρίδας και με πίστη στο όραμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα ισχυρή Ελλάδα. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.
Γιάννης Σουκιούρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: