Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ολοκλήρωση 11ου Επετειακού Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ

Ολοκληρώθηκε τoΣάββατο 16 Ιουνίου για 11η συνεχή χρονιά τοΑντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).
 Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 11 ομάδες με 145 αθλητές. Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα«Drink (H2O)Team», και Δεύτερη η ομάδα«Rock 84».Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Τάσος Καφετζής. Το Βραβείο Ήθους για την καλύτερη αθλητική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά απονεμήθηκε ....
στην ομάδα «ΚλειστόςΜυλότοπος». Πολυτιμότερος παίκτης μετά από ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Απονεμήθηκαν τέλος Τιμητικά Μετάλλια στα παιδιά του εκλιπόντος Θεόφιλου Τζούλη και στους συγγενείς του επίσης εκλιπόντος Τριαντάφυλλου Λυτρίδη για τη συμμετοχή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Αντικαπνιστικό Τουρνουά.
Κατά την διάρκεια του Τουρνουά έλαβε χώρα και η δράση: «Χάρισε ένα βιβλίο». Στόχος της δράσης ήταν η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Τα έξοδα για την αγορά βιβλιοθηκών συγκεντρώθηκαν και από τις 11 ομάδες που συμμετείχαν στο   Τουρνουά. Την δράση υποστήριξε η Ομάδα Γονέων με την επωνυμία «Γονείς με Όραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: