Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Γλέντησαν για το τέλος της φετινής περιόδου, μέλη και φίλοι του Ε.Ο.Γ. "Η Πέλλα"

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το  γλέντι που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής χρονιάς.
Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε ολόψυχα τα παιδιά, τους χορευτές, τους γονείς, τα μέλη και τους χορηγούς, που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Συλόγου παρόλο το δυσμενές οικονομικό κλίμα της πατρίδας μας.
Η ορχήστρα ...
πλαισιώθηκε από τους Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο),Βαλέριο (σαξόφωνο), Αντώνη Παπαδόπουλο και Ρώμα Σαράντη (κρουστά), Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα-τραγούδι), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα- τραγούδι ), Χερχελετζή Παναγιώτη (μπουζούκι-τραγούδι) και Τάσο Αλευρούδη( τραγούδι).
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια,  όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όσους βοηθούν και στηρίζουν μεκάθε τρόπο τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: