Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Ειρωνική ανακοίνωση της Δημοτικής Τ.Ο. Πέλλας της Ν.Δ. για την επίσκεψη Κοντονή στο νομό

 «Ελαιοχρωματισμοί - καθαρισμοί υπογείων –στεγανοποιήσεις ταρατσών  "Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ"»
Η Πόλη των Γιαννιτσών είχε την ύψιστη τιμή να υποδεχθεί την Τρίτη 19/06 τον σύντροφο (εκ του πάλαι ποτέ ΚΚΕ ΕΣ προερχόμενο) Υπουργό Δικαιοσύνης και σημαίνων στέλεχος της Κυβερνώσας Αριστεράς.
Από ότι πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ο Υπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Δικαστικών Υπηρεσιών, απόντος  βέβαια του τοπικού βουλευτή....
κ Σηφάκη (ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι και ο κάμπος στο Νομό Πέλλας ανήκει…) με τη συνοδεία, όμως, της άρτι αφιχθείσας (εκ του δημοσία δαπάνη γεύματος, που επισφράγισε την μειοδοτική  συμφωνία των Πρεσπών στις 17/06 ) κας Τζάκρη από το γραφείο της οποίας ανακοινώθηκε  ότι ΘΑ γίνουν  τα εξής:
1) Στεγανοποίηση και διαμόρφωση του υπογείου για τη μεταφορά του αρχείου που στοιβάζεται στους διαδρόμους, ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος στα γραφεία των δικαστών και του διοικητικού προσωπικού του Πρωτοδικείου.2) Κατασκευή εξωτερικού ασανσέρ και επισκευή της ράμπας που θα επιτρέψει την πρόσβαση στο δικαστικό μέγαρο των ΑμΕΑ 3) Ελαιοχρωματισμός 4) Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών 5) Διαμόρφωση χώρου για δικαστικούς επιμελητές
Και ότι ΘΑ δρομολογηθεί η ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη δημοσίου ιδιωτικού τομέα) εφόσον μάλιστα υπάρχει ήδη εκπονημένη μελέτη …
Μάλιστα,….
ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν  «Κοιλοπονούσε βουνό και γέννησε ποντίκι »
Δηλαδή έπρεπε να έλθει ολόκληρος υπουργός στα Γιαννιτσά ,με ότι συνεπάγεται από θέμα εξόδων αυτό, για να μας ανακοινώσει ότι ΘΑ  βαφτούν οι τοίχοι, ΘΑ  μπουν γυψοσανίδες, ΘΑ αγοραστούν Η/Υ και ότι ΘΑ τοποθετηθεί ασανσέρ ΑΜΕΑ  (ήδη υπάρχει εξωτερικό) στο Δικαστικό μέγαρο, αντί να ανακοινώσει την άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής νέου Δικαστικού μεγάρου -εφόσον κατά δήλωσή του αυτή είναι η πρόθεση του - το οποίο θα είχε προ πολλού ολοκληρωθεί αν δεν είχε ηττηθεί το 2009 η Νέα  Δημοκρατία από τον τότε κομματικό φορέα της κ. Τζάκρη, το ΠΑΣΟΚ.
Και για να γίνει αντιληπτό αυτό απλά θα θέλαμε να θυμίσουμε την από 14/11/2006 δήλωση προς τον τύπο του τότε προέδρου του Δικηγορικού  Συλλόγου Γιαννιτσών κ Κέφαλου Μαυρουδή με θέμα την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών, η οποία είχε  ως εξής «:Το αίτημα του νομικού κόσμου αλλά και των πολιτών του Νομού Πέλλας για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά , μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Βαμβίνη, στις 25-10-2005, του συμβολαίου δωρεάς του αριθμό ΒΚ 586 δημοτικού οικοπέδου, εκτάσεως 3.600τ.μ στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτηρίων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πραγματοποίησε σήμερα το επόμενο αποφασιστικό βήμα με την υπογραφή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα της αριθμό 123196/27-10-2006 απόφασης (ΦΕΚ΄ τεύχος Β΄, Αρ. Φύλλου 1653/10-11-2006), περί ανάθεσης του έργου στην Εταιρία <<ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.>>, της <<Μελέτης, δημοπράτησης επίβλεψης παραλαβής και προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού του έργου <<Ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών Ν. Πέλλας>>. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών εκφράζει την ικανοποίηση του και την αισιοδοξία του για την πορεία ολοκλήρωσης των δημοτικών και πολιτικών αρχών του Νόμου μας, όταν αποπερατωθεί, θα λαμπρύνει το χώρο της Δικαιοσύνης στην πόλη μας.»
Κλείνοντας, θα ήταν άδικο να μην εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι ο Σύντροφος Υπουργός ανακάλυψε το χρήσιμο και ωφέλιμο της σύμπραξης του (δαιμονοποιημένου  από τον ΣΥΡΙΖΑ)  ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο για τη ανέγερση δημοσίων κτηρίων !!
Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα κύριε Υπουργέ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: