Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση - έκκληση της Ομάδας Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών

 Ως Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τις θλιβερές απώλειες, μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τα οικεία πρόσωπα αυτών. Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την απόλυτη στήριξή μας σε όλες και όλους εκείνους που αγωνιούν για την τύχη των δικών τους, ευχόμενοι την καλύτερη δυνατή έκβαση, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλες και όλους υποφέρουν από τις συνέπειες του πύρινου Αρμαγεδδώνα.
 Πενθούμε τους νεκρούς μας, ελπίζουμε για τους αγνοούμενους. Κατανοούμε πως αυτές ...
οι στιγμές δεν είναι οι κατάλληλες για την όποια απόδοση ευθυνών, πιστεύουμε όμως πως αυτές τις στιγμές οφείλουμε να όλοι να παράσχουμε με όποιον τρόπο μπορούμε βοήθεια στους δυστυχείς συνανθρώπους μας που βιώνουν τον προσωπικό τους Γολγοθά, να κάνουμε πράξη την Αλληλεγγύη και τον Ανθρωπισμό. Και σας καλούμε φίλες και φίλοι, να συνδράμετε και εσείς στο βαθμό που μπορείτε για να βοηθήσουμε τους πληγέντες πυροπαθείς με την ανιδιοτελή προσφορά φαρμακευτικού υλικού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης.
 Σας καλούμε να συγκεντρώσουμε, επί του παρόντος και σε πρώτη φάση έως και την Πέμπτη το βράδυ –θα υπάρξει ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις– τα παρακάτω:
- Αλοιφές εγκαυμάτων, Fucidin, Betadine, παυσίπονα (Depon, Panadol, κλπ.), γάζες, φυσιολογικοί οροί, οινόπνευμα, οξυζενέ, μωρομάντηλα
- Εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, μπισκότα, φρυγανιές, λοιπά είδη ξηράς τροφής
Τόπος συγκέντρωσης: Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών
Ας κάνουμε την Αλληλεγγύη πράξη, τον Ανθρωπισμό βίωμα μας.

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: