Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ένα ασημένιο σε αγώνες παράκτιας κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών.

 Με αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η αγωνιστική δράση των αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης σε μνήμη του Ναυάρχου Νικολάου Βότση και ήταν ενταγμένοι στα πλαίσια των εορτασμών της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος «ΒΟΤΣΕΙΑ 2018».
O Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε και σε αυτούς τους αγώνες με τρία πληρώματα, στελεχωμένα από έξι συνολικά αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι  αγωνίστηκαν....
για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνες και με τα συγκεκριμένα σκάφη.
Πιο αναλυτικά συμμετείχαν οι Ζηντηρίδης - Λεωνίδης Κώστας, Τσαλικίδης Βασίλης στην κατηγορία ανδρών, οι οποίοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Τα άλλα δύο πληρώματά του ΝΟΓ με τις Μπαλλή Δάφνη, Αρετάκη Αννέτα και Φράγκου Ευαγγελία, Μπαλλή Γεωργία, στην κατηγορία γυναικών, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση του προκριματικού τους και δεν συνέχισαν στους τελικούς.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:30, και Σάββατο στις 09.30 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Δεν υπάρχουν σχόλια: