Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τριήμερη εκδρομή από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών

   Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ" στα πλαίσια του προγράμματος εκδρομών που έχει καθιερώσει για τη γνωριμία Μουσείων  - Αρχαιολογικών χώρων - Θρησκευτικών Μνημείων, διοργανώνει τριήμερη εκδρομή Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 7 έως 9 Δεκεμβρίου στη στολισμένη με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Αθήνα και Αίγινα, η οποία περιλαμβάνει :
-Επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη, η οποία αποτελεί το θησαυροφυλάκιο της νεότερης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και άλλων μορφών τέχνης.
- Επίσκεψη στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου θα ....
παρακολουθήσουμε στο Θόλο τη νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας: «Αγία Σοφία - 1500 Χρόνια Ιστορίας»
- Μετάβαση στο Εθνικό θέατρο όπου θα παρακολουθήσουμε την οξυδερκή σάτιρα του μεγάλου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά «Ξύπνα Βασίλη»(προαιρετικά).
- Επίσκεψη και ξενάγηση ,εντός της Βουλής των Ελλήνων, στην περιοδική έκθεση «Ρήγας Φεραίος»
- Μετάβαση στην Αίγινα και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου. Περιήγηση στο κέντρο του νησιού.
Σημ. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί μερικώς εφόσον παραστεί ανάγκη. Η συμμετοχή στην εκδρομή κοστίζει 130€ κατά άτομο και περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό.
Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Γκόνου Γιώτα και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει εγκαίρως να το δηλώσουν προσωπικά ή τηλεφωνικά : στα Γραφεία της Εταιρείας στη Δημάρχου Κ. Στάμκου 1, 1ος όροφος.
τηλ. 2382083684 καθημερινά το πρωί 10:00π.μ. έως 1:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 6970350696.

Δεν υπάρχουν σχόλια: