Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο δήμος Σκύδρας τίμησε τους πρωτοετείς φοιτητές του 2018.

 Την καθιερωμένη τελετή επιβράβευσης των νέων φοιτητών, δηλαδή όσων μαθητών πέτυχαν την εισαγωγή τους  στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 19, διοργάνωσε και φέτος ο δήμος Σκύδρας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από εκπαιδευτικούς, συγγενείς και φίλους των φοιτητών αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Σκύδρας Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου.
Η δήμαρχος ....
Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο χαιρετισμό της, μετά το καλωσόρισμα, επαίνεσε μεταξύ άλλων την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλλαν τα παιδιά, ειδικά την τελευταία τους χρονιά στο Λύκειο,  προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους  να πετύχουν το στόχο τους…
Επανέλαβε ότι ο δήμος είναι πάντα δίπλα τους και τα προέτρεψε να προχωράνε μπροστά, να μην απογοητεύονται, να μην απελπίζονται, διότι ο ήλιος βγαίνει πάντα και βγαίνει για όλους. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους και τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά και η νέα χρονιά να είναι μια καλή χρονιά, πάντα με υγεία.
Τα παιδιά που τιμήθηκαν είναι αυτά που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους τη σχολική χρονιά 2017- 18 από το Λύκειο της Σκύδρας, το Λύκειο της Καλής κι επίσης του  ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας που είναι  δημότες – κάτοικοι του δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: