Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Διαδραστικός πίνακας με δωρέα, στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης


Με ανακοίνωση του ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης όσο και ο σύλλογος των διδασκόντων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την  σημαντική τους οικονομική ενίσχυση  για την αγορά και εγκατάσταση διαδραστικού πίνακα, βιντεοπροβολέα και ηλεκτρονικού υπολογιστή(laptop) σε αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση…«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτελεί τη συλλογική έκφραση της άποψης των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών. Το σχολείο χρειάζεται ....
και επιδιώκει τη συνεργασία του Συλλόγου για την προαγωγή του σχολικού έργου.  Η ανάγκη  για συμπαράσταση υλική και ηθική, σε κάθε είδους πρωτοβουλίες που προάγουν την σωστότερη διαπαιδαγώγηση, τη μόρφωση, την παράδοση, το πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον προβάλλει  επιτακτική. 
Μπορεί τα βέλη της κρίσης να μας έχουν πλήξει όλους, όμως είμαστε πεπεισμένοι πως τα αποθεματικά της μεγαλοψυχίας των μελών του Συλλόγου μας παραμένουν αλώβητα και για μια ακόμη φορά  την επέδειξαν αγογγύστως!
Για την άμεση ανταπόκρισή  τους, τους ευχαριστούμε θερμώς! Γιατί ... Τέτοια πρέπουν στους ναούς της γνώσης, τα σχολεία!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: