Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των εγκαινίων των νέων γραφείων της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας

  Με μία γιορτινή συγκέντρωση στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας,  ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των εγκαινίων,  των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας. Είχε προηγηθεί αγιασμός εγκαινίων στα νέα γραφεία της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι: ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής Β Αθηνών, Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, και υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη ....
του κόμματος από την Πέλλα. 
Κατά την προσέλευση του κόσμου στην γιγαντιαία οθόνη του Ξενιτιδείου υπήρχε το σύνθημα "Αλλάζουμε τη ΝΕΑ Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα" ενώ την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε η προβολή του βίντεο "Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας".
Τον ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της Δημ,ΤΟ Αλμωπίας Σταύρος Καραγεωργιάδης ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφερόμενος στην προβολή του βίντεο είπε ότι: " η αναδρομή στις μεγάλες ιστορικές παρακαταθήκες της παράταξής μας, μας γεμίζει περηφάνια. Τα διαχρονικά μηνύματα των ιστορικών ηγετών της παράταξης είναι μηνύματα τα οποία παραμένουν επίκαιρα. Συγχρόνως όμως έχουμε και μια ιδιαίτερη περηφάνια που νοιώθουμε για τη σημερινή Νέα Δημοκρατία."
Ακολούθησε χαιρετισμοί από κορυφαία στελέχη του κόμματος στην Πέλλας, ενώ ειδικά για την εκδήλωση χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.
Την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κλείνοντας απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους λέγοντας χαρακτηριστικά "Να πηγαίνετε στα γραφεία της τοπικής,  να βοηθάτε την τοπική.  Οι άνθρωποι που προσφέρουν στην παράταξή μας το κάνουν αφιλοκερδώς. Διαθέτουν χρόνο και χρήμα για να μπορεί η παράταξη να είναι ισχυρή και όρθια. Πρέπει να στηρίζεται τις Τοπικές μας Επιτροπές, να στηρίζεται την Νομαρχιακή μας οργάνωση, να είμαστε όλοι μια γροθιά μια οικογένεια. Έτσι θα πετύχουμε τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: