Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Προεκλογική Δραστηριότητα στο δήμο Πέλλας "Λαϊκή Συσπείρωση"

Κλιμάκιο της  Λαϊκής Συσπείρωσης, με  επικεφαλής την  υποψήφια δήμαρχο δήμου Πέλλας, Ολυμπία Παπαδοπούλου, συζήτησε με εργαζόμενους και συνταξιούχους σε καφενείο του Τσαλιού, για τα γενικότερα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής μας, τα οποία όπως ανέφερε «..είναι συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση σήμερα, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.»
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στις αιτίες υποχρηματοδότησης των δήμων και στις αιτίες των ελλείψεων σε μέτρα ....
ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών. Τόνισε την άμεση σύνδεση στην πολιτική των δήμων με αυτή που ξεκινά από τις απαιτήσεις των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περνάνε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων όλων των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας.
Υπογραμμίστηκε έντονα στη συζήτηση η αναγκαιότητα μέσα σε αυτές τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και εντείνονται για το λαό σήμερα να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, να ισχυροποιηθούν οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και στην Περιφέρεια. Κάθε ένας να κάνει προσωπική του υπόθεση την οργάνωση της πάλης για διεκδίκηση και σύγκρουση με τις σημερινές πολιτικές και να σταθεί πλάι στον αγώνα όσων συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: