Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Πράξεις για τη Μακεδονία» υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου

Συνάντηση με πολίτες – ομιλία στο Νέο Μυλότοπο Πέλλας
  Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας,  ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης που υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) Χρήστος Παπαστεργίου, βρέθηκε στο Νέο Μυλότοπο Πέλλας  χθες  το βράδυ. Στη διάρκεια της ομιλίας του στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά  της παράταξης, που παρά τις δύσκολες περιόδους που έχει διανύσει σε μια έντονα πολιτικοποιημένη ατμόσφαιρα, συνεχίζει τον αγώνα της διατηρώντας τα χαρακτηριστικά και  τις Αρχές πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η ανάκαμψη και η πρόοδος της ελληνικής κοινωνίας και ειδικά των κοινωνικών ομάδων που ήταν στο περιθώριο.
Σημείωσε, ότι η προσπάθεια να κυριαρχήσουν οι ακραίες θέσεις λαϊκισμού .... 

και οι πρακτικές που εκφράζουν τη Νέα Δημοκρατία από τη μία και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, πρέπει να καταψηφιστεί από τους πολίτες στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση, και την Ευρωβουλή.
Άσκησε κριτική στην διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα σημειώνοντας ότι κανένα έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την παράταξη του και την προηγούμενη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, προσθέτοντας ότι όποια έργα προωθήθηκαν είχαν σχεδιαστεί από προηγούμενες διοικήσεις.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον πολυδιαφημιζόμενο  από τον κ. Τζιτζικώστας κόμβο στην είσοδο της Θεσσαλονίκης που συνδέει  την Περιφερειακή οδό με την Εγνατία οδό, ο οποίος παραδόξως δεν έχει είσοδο για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Πέλλας με την αναβάθμιση των δικτύων διασύνδεσης στους τομείς της μεταφοράς και της ενέργειας, δίνοντας βάση στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί τον βασικό πλούτο της περιοχής.
Επίσης παρουσίασε συνοπτικά το σχέδιο δράσης της παράταξης του «Πράξεις  για τη Μακεδονία», και στη συνέχεια συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και απάντησε στα θέματα που του έθεσαν.
Τον υποψήφιο περιφερειάρχη προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής δήμου  Πέλλας Χρήστος Ασάρβελης ενώ παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο πρώην δήμαρχος  Γιαννιτσών – Πέλλας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ  Νίκος  Παπανικολάου καθώς και η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Αλεξανδρίδου Ραχήλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: