Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Αλληλεγγύη» Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας

Παρουσίαση του νέου σήματος και 100 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων 
Το νέο σήμα και 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» παρουσίασε στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στην παρουσίαση οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, των οποίων τα ονόματα ανακοινώθηκαν ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι 9 υποψήφιοι, που θα συμπληρώσουν το συνδυασμό της παράταξης «Αλληλεγγύη», για τις εκλογές του Μαΐου 2019....

Ο κ. Τζιτζικώστας θέτοντας το στόχο της επόμενης τετραετίας για την Κεντρική Μακεδονία είπε ότι αυτός είναι «όλοι μαζί να χτίσουμε μια πραγματικά σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια».

Αναφερόμενος στο έργο που συντελέστηκε την τελευταία πενταετία από την «Αλληλεγγύη» ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «η ακλόνητη βούληση μαζί με το ισχυρό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε τη ζωή και το μέλλον του, μας έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να διεκδικήσουμε περισσότερα, να φέρουμε λύσεις και αποτελέσματα στον τόπο μας,να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε μεταξύ άλλων: «Τον άνθρωπο υπηρετούμε, πρώτα και πάνω από όλα. Και αυτός είναι ο δρόμος που διανύσαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαμε από το ‘θέλουμε’, πήγαμε στο ‘μπορούμε’ και σήμερα είμαστε στο ‘κάναμε’, στο ‘καταφέραμε’. Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας, της ‘Αλληλεγγύης’. Και τώρα βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο αυτής της διαδρομής,στο σημείο που θα καθορίσει την ίδια την ταυτότητα της Κεντρικής Μακεδονίας,το ίδιο το μέλλον του τόπου μας.Αυτή την απόφαση καλούμαστε όλοι οι πολίτες να πάρουμε τώρα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν 100 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:
-Θεσσαλονίκη: 62
-Ημαθία: 7
-Κιλκίς: 5
-Πέλλα: 5
-Πιερία: 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: