Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Συμβούλων και μελών του Συνδυασμού "Πέλλα Δήμος για Όλους"

  Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού "Πέλλα Δήμος για Όλους" και στο πλαίσιο της συλλογικότητας στη λειτουργία του Συνδυασμού συναντήθηκαν χθες οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές.
Ο Στάθης Καστερίδης έκανε μια συνολική αποτίμηση των εκλογών και του αποτελέσματος και δεσμεύτηκε για θητεία με ουσιαστικές παρεμβάσεις και ρόλους για όλους τους εκλεγμένους συμβούλους της Παράταξης.
 Μάλιστα αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της ένστασης που αφορά την αντικανονική σύνθεση του ψηφοδελτίου του 4ου Συνδυασμού, γεγονός που συνιστά σύμφωνα ....
με την θέση του νομικού συνεργάτη του Συνδυασμού, επανάληψη των εκλογών.
 Βέβαια για την κατάθεση της Ένστασης θα πρέπει να προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος που αφορά και ταεκλεγμένα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών.
Σε κάθε περίπτωση όλοι δεσμέυτηκαν να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους για την επίλυση σημαντικών αλλά και καθημερινών προβλημάτων στο δήμο Πέλλας, καθώς και τη συνέχιση αντίσοιχων συναντήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: