Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στα Γιαννιτσα

  Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, ώρα 8:00 μ.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ (πεζόδρομος) στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πρώην Υφυπουργό Εργασίας. Στην εκδήλωση  θα χαιρετήσει  ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Κώστας Καλδάρας και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Πέλλα.

Μήνυμα της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών 
για τις εκλογές

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μάχη για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους. Για τη .... 

δημόσια Υγεία, τη δημόσια Παιδεία, τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

Η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μάχη για την υπεράσπιση της εργασίας. Για συλλογικές συμβάσεις, αύξηση του κατώτατου μισθού, προστασία από τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

Η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μάχη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική αλληλεγγύη. Για να βγούμε από την κρίση όλοι μαζί.

Η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μάχη για την ανοικοδόμηση της μεταμνημονιακής Ελλάδας, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

Το μήνυμα λοιπόν είναι ένα: Δεν γυρίζουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε μπροστά, υλοποιώντας ένα προοδευτικό σχέδιο για τον τόπο, την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Και κλείνοντας τον δρόμο σε αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την κοινωνία στα χέρια των ισχυρών και να βυθίσουν ξανά τους υπόλοιπους στον εφιάλτη της λιτότητας.

 Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: