Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Οι δικαστές πλέον αναμένεται να έχουν το λόγο για την επανάληψη των εκλογών στο δήμο Πέλλας

 Η αναμενόμενη κατάθεση της Ένστασης από τον επικεφαλής του Συνδυασμού "ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ" Θεόδωρο Θεοδωρίδη, κατά του αποτελέσματος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στο δήμο Πέλλας, θα ανοίξει το δρόμο για τη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών. Αιτία της Ένστασης η αντικανονική ποσοτική σύνθεση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού "Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας" του Ηλία Θεοδωρίδη στην Δημοτική Ενότητα Πέλλας, γεγονός που συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος.
Να θυμίσουμε ότι ο Συνδυασμός "Πέλλα Μαζί" κατέλαβε την 3η θέση με ποσοστό 22,11% ενώ αντίστοιχα ο Συνδυασμός "Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας" κατέλαβε την 4η θέση με ποσοστό 11,36%.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η ....
κατάθεση Ένστασης για τον ίδιο λόγο, από τον Συνδυασμό "ΠΕΛΛΑ Δήμος για Όλους" με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη, που κατέλαβε την 2η θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό 23,55%  ενώ στον β γύρο συγκέντρωσε ποσοστό 49,84% χάνοντας την πρωτιά για λιγότερο από 100 ψήφους.
Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι στον δήμο Πέλλας αναμένεται να είναι θερμό αφού τις επόμενες εβδομάδες υπάρχει η προεκλογική περίοδος των εθνικών εκλογών και αμέσως μετά η προεκλογική περίοδος των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών, αν οι δικαστικές αρχές που ασχοληθούν με την υπόθεση κρίνουν θετικά για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: