Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Κατάμεστο το ΔΑΚ των Γιαννιτσών στην τελετή λήξης της GBA!

  H ολοκλήρωση μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 06:00 το απόγευμα, στο -κατάμεστο και φέτος από κόσμο- Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της 24ης αγωνιστικής χρονιάς, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2018-19.
  Η συγκλονιστική και μαζικότατη παρουσία ....
του κόσμου στην εκδήλωση «πλημμύρισε» το Κλειστό Γυμναστήριο με συναισθήματα πάθους, ενθουσιασμού, χαράς, αλλά και συγκίνησης. Η συμμετοχή των πολιτών, παιδιών, γονέων και συγγενών από το δήμο Πέλλας, δεν είχε προηγούμενο!
Στην τρίωρη γιορτινή εκδήλωση της Giannitsa Basketball Academy, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν, με την συμμετοχή πάντα των γονέων, συγγενών και φίλων, ενώ οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς.
Η αθλητική αυτή πανδαισία στην τελετή λήξης προσέφερε μοναδικές στιγμές, θέαμα και συγκινήσεις σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους καταχειροκρότησαν.
Εν κατακλείδι, η γιορτή χαρακτηρίστηκε από την άρτια οργάνωση των υπευθύνων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που με την εμπειρία και το μεγάλο μεράκι που τους χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, χάρισαν στο κοινό μία μοναδική εκδήλωση, με πολύ μπάσκετ, κέφι και θέαμα!
Η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών
Το τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» ιδρύθηκε το 1973. Η ιστορία αλλά και η εξέλιξη του αθλήματος που υπηρετεί ο σύλλογος μας   έχουν αποδείξει, ότι επάξια αποτελεί την πρώτη επιλογή για το άθλημα του μπάσκετ, των παιδιών και των γονιών τους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, εκτός από τους αγώνες μεταξύ των παιδιών και τους γονείς τους, συμπεριελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια νοκ άουτ.
Όλους τους αγώνες διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Διαιτητές της ΕΚΑΣΚΕΜ κ.κ. Θεόφιλος Χανός και Νίκος Χανός,  ενώ την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Σοφία Μυλωνά.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Βαιραμίδης Γιώργος(2003),1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Βένος Μάριος (2004), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Κριτίδης Χρήστος (2006), 1ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων. 
Σισκάκης Φίλιππος (2008), 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων.
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (2006) 1Ο Βραβείο πιο συνεπή αθλητή όλης της ακαδημίας.
Δομουχτσίδης Ανάργυρος (2014), 1Ο Βραβείο μικρότερου ηλικιακά αθλητή όλης της ακαδημίας.
Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν ως έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, μπλούζες με σήματα του ΝΒΑ, ενώ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν, αναμνηστικό T-SHIRT και διπλώματα συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: