Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Απόηχος της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα Γιαννιτσά

   Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος Βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το πρωί της Κυριακής 30-6-19 επισκέφθηκε την Έδεσσα. Συνομίλησε με πολίτες σε μια μακρά περιοδεία από τους καταρράκτες ως τις καφετέριες στον πεζόδρομο, που ήταν γεμάτες με νέους.
 Στις 1:00 μ.μ.παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην έδρα της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Έδεσσα.
  Μεγάλη επιτυχία είχε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα Γιαννιτσά την Κυριακή το βράδυ με το Νάσο Ηλιόπουλο και τον Κώστα Καλδάρα, υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, όπου ....
παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Νομού Πέλλας.
  Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τόνισε ότι «η επάνοδος της Ν.Δ. θα είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση για τη χώρα».
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «τα μεγάλα deals που θα εκχωρήσουν στα ιδιωτικά συμφέροντα την κοινωνική ασφάλιση, τη δημόσια Υγεία, την Παιδεία, τον δημόσιο τομέα, τα εργασιακά δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων είναι ήδη έτοιμα. Η Αριστερά πηγαίνει στις εκλογές με το κεφάλι ψηλά, περήφανη για τον αγώνα που έδωσε την προηγούμενη τετραετία. Και εξηγεί καθαρά στους πολίτες το επίδικο της επόμενης Κυριακής: Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τη ζωή μας!»
 Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση έκλεισε  με την παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του Νομού Πέλλας, οι οποίοι είναι:
1) Κρητίδου Σοφία  2)  Παπαδόπουλος Γεώργιος 3) Σεμερτζίδου Άννα 4) Γιάννης Σηφάκης  5) Θεοδώρα Τζάκρη και 6) Τριανταφυλλίδης Ζήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: