Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Εγγραφές και νέες Ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για τη νέα περίοδο

  Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας παραμένοντας ο ποιοτικότερος δημόσιος φορέας παροχής δωρεάν και άρτια οργανωμένης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στο Ν. Πέλλας, σας ενημερώνει για τις παρακάτω νέες Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:
Τέχνη φωτογραφίας, Τεχνικός Μελισσοκομίας, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός φαρμάκων - καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα / Web Designer - Developer / Video Games), Τεχνικός Τουριστικών μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής - Υπηρεσία Ορόφων - Εμπορευματογνωσία).
 Μέρος της εργαστηριακής κατάρτισης θα λάβει χώρα σε ....
επαγγελματικούς χώρους εκτός του ΙΕΚ, σε συνεργαζόμενους φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
Όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ή να διδάξουν σε αυτές, μπορούν να ενημερωθούν από τους αναλυτικούς Οδηγούς Σπουδών (Syllabus).
 Σημειώνεται πως οι εγγραφές οι οποίες είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικές σε ιστοσελίδα που θα υποδείξει το Υπουργείο Παιδείας και θα ανακοινωθεί άμεσα από το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Web (http://www.iekedessas.gr/ ) και στο Facebook (https://www.facebook.com/diekedessas ), θα ξεκινήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Μέχρι τότε (προαιρετικά) όσοι επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Ειδικότητα προτίμησης) στο emai: giekedes@sch.gr ώστε να ειδοποιηθούν άμεσα στην έναρξη των εγγραφών.
Υπενθυμίζεται πως το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 18 Αυγούστου, ενώ από την Δευτέρα 19 Αυγούστου θα λειτουργεί σε πρωινό ωράριο 9:00-14:00 (τηλ. 2381022282).

Δεν υπάρχουν σχόλια: