Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Δρόμος Θυσίας 2019

 Ο Δρόμος Θυσίας 2019 – 8ος Ημιμαραθώνιος Πέλλας / Pella Half Marathon,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6  Οκτωβρίου ώρα 9.00 πμ. Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ.,  σε συνεργασία  με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και  την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών. 
H εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και η διαδρομή   που θα καλύψουν ....
οι δρομείς έχει 21.097,5 μ.
Παράλληλα όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10 πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου. Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης, δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON, θα δοθούν και  κύπελλα.
 Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 στην πλατεία ΕΠΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: