Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τη Μιρέλα Πάχου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

 Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Η γνωστή τραγουδίστρια Μιρέλλα Πάχου θα τραγουδήσει το "Μιρελά" και άλλες επιτυχίες της. Η εκδήλωση σκοπό έχει να ενισχύσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.
 Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στον Ιερό Ναό εδώ και 12 χρόνια και βασίζεται στην προσφορά 80 και πλέον εκπαιδευτικών οι οποίοι αφιλοκερδώς προσφέρουν τις γνώσεις σε πάρα πολλά παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες. Την τελευταία πενταετία από το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχουν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πάνω από 150 παιδιά.
 Το εισιτήριο για την εκδήλωση ....
είναι 10 ευρώ, ενώ το φοιτητικό, μαθητικό και ΑΜΕΑ είναι 8 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία του Ιερού Ναού, στα γραφεία  της ΔΗΚΕΠΑΠ, καθώς επίσης και στο βιβλιοπωλείο «Γραφή» (Κουγιουμτζίδη 12). Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αλλά και για την επιδότηση των επιτυχόντων μαθητών του.

Βιογραφικό Μιρέλας Πάχου
Η Μιρέλα Πάχου είναι διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου του ιδίου τμήματος και απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα με την καριέρα της στη Νομική, η Μιρέλα έχει σημαντική παρουσία στην Ελληνική μουσική σκηνή. Είναι τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια, παίζει πιάνο και ακορντεόν και διδάσκει μουσική. Έχει ήδη δύο προσωπικούς δίσκους και πολυάριθμες συμμετοχές σε ρεσιτάλ και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: