Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Όταν υπάρχει σχέδιο και θέληση, είναι εύκολο να πετύχεις στο έργο σου

 Δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει στη διοίκηση της Αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο, αλλά με ικανοποίηση διαπιστώνουν οι πολίτες ότι επιχειρείται από την πλευρά της Τροχαίας Γιαννιτσών να μπει επιτέλους μια τάξη στην αναρχία που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι μερίδιο ευθύνης για την αναρχία αυτή φέρει και ο δήμος Πέλλας και ειδικά η Δημοτική Αστυνομία, που επιτρέπει επιδεικτικά ακόμη και τις κραυγαλέες παραβάσεις κυρίως στις καταλήψεις δημόσιων χώρων.
Ας επανέλθουμε όμως στο νέο τρόπο με τον οποίο η Τροχαία Γιαννιτσών επιχειρεί να αποσυμφωρήσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης από την παράνομη στάθμευση, να αποτρέψει την επικίνδυνη οδήγηση και να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους ....
τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς. Ειδικά οι τελευταίοι όπως το έχουμε ξαναγράψει ήταν και παραμένουν αναγκασμένοι να κινούνται μέσα στους δρόμους, αφού τα πεζοδρόμια αλλά και ορισμένους δρόμους, έχουν κατακλυστεί από τραπέζια, καρέκλες και εμπορεύματα.
 Η παρουσία λοιπόν αστυνομικών που επιτηρούν καθημερινά την κίνηση στο κέντρο της πόλης είναι μια καλή αρχή που έχει αποτελέσματα, ωστόσο αυτό που προέχει είναι η αγωγή των οδηγών που είναι "εκπαιδευμένοι" να παρκάρουν και να οδηγούν όπως θέλουν, όπου θέλουν και με ότι μέσο θέλουν, αφού η χαλαρότητα στην αστυνόμευση ήταν δεδομένη.
Ελπίζουμε με σύνεση, οργάνωση και στοχευμένες πρακτικές από τη διοίκηση της Τροχαίας Γιαννιτσών, η εικόνα της πόλης να αλλάξει προς το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: