Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Το ντέρμπι στην Αγαγέννηση Γιαννιτσών

 Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ εθνικής πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών,  που κέρδισε με 1-0 τον πρωτοπόρο Αλμωπό  Αριδαίας, υποχρεώνοντας τον, στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών μείωσε την απόστασή της από την κορυφή σε 4 βαθμούς έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο από τον αντίπαλό της. 
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε  ο Ταουσιάνης στο 13΄ ευστοχώντας στο πέναλτι  που κέρδισε ο Βουτσιάς σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή του Αλμωπού.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ....
μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν στο 47΄ ο Κωστούλας αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και επιβεβαίωσε τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων που έπαιξαν ανοιχτά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
Βέβαια για ακόμα μια φορά η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών:  Τόλιος, Μπαμπαλής, Γιαλαμουδης, Γκαρακλίδης, Βουτσιας(15’  Χιντασέλι), Σουκιας, Κεφαλάς (87’ Κωστάκης), Μουρικι, Καραμπάς Ταουσιάνης (75’ Γαρυφαλος), Στεφανίδης.
Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μαγγιζης, Προκοπιου, Μουντζούρης, Τσακογιάννης, Ασλαμπανογλου, Μέντης (75’Γιαννοπουλος), Νικολίτσας (90’ Ναουμίδης), Κωστούλας, Γοροντεν, Ντόγος (65’ Ελευθεριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: