Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού

  Η μεγάλη γιορτή του του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού, είναι και φέτος έτοιμη να σας υποδεχτεί. Κέφι, χορός, διασκέδαση θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο επιτυχημένης συνταγής του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.
 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας.
 Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών, οι μικρές και μεγάλες Μαζορέτες του Academy Fitness Club  με τις χορογραφίες τους, θα δώσουν τον ....
μοναδικό τους τόνο στις εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού. Ακολουθούν στις 19:30 τα γκρουπ των τυμπανιστών του Καρναβαλιού «KARANOS» και «AQUA DOCE» μαζί με τις μαζορέτες των σχολών Academy Fitness Club και Body Art.
Την ίδοα ημέρα και ώρα 21:00 ο αρχαιότερος χορός του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος στο Σπίτι Bar (Μικροί Καταρράκτες)
 Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 η μεγάλη Παρελαση Καρναβαλιστών και Αρμάτων.
Μετά την παρέλαση στις 21:00 με το Open Party με Εδεσσαίους DJ στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών ή εναλλακτικά με την συναυλία των LOST IN THE NIGHT στο Murphy’s Law.
 Την Κυριακή 01 Μαρτίου και ώρα 18:30 η αυλαία κλείνει με την μεγάλη συναυλία με τους “KARANOS THE BAND”. Μια μουσική περιήγηση σε βραζιλιάνικα ηχοχρώματα από την πολυμελή ορχήστρα των Karanos.
Και συνεχίζουμε με το Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 20:00 με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων. 
Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου πάμε για πέταγμα του χαρταετού στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, στο Φ.Ο.Ε, τα Χίλια Πεύκα και σε πολλούς οικισμούς και χωριά της Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: