Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Εφαρμογή μέτρων για τον κορωνοϊό στο δήμο Έδεσσας

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:
 Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ο δήμος Έδεσσας έχει πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους εξυπηρέτησης κοινού, όπως το Δημαρχείο, το πρώην Δημαρχείο Βεγορίτιδας, τα ΚΕΠ Έδεσσας και Άρνισσας. Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στις παιδικές χαρές όλου του Δήμου Έδεσσας, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους, παράλληλα με την τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων που καλούν τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια. Οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτά ...
χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατό τη δυνατότητα εξάπλωσης του ιού.
Στην είσοδο του Δημαρχείου γίνεται θερμομέτρηση από εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε εισερχόμενο, ενώ όλο το προσωπικό φοράει γάντια.
Τα ΚΕΠ θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή, από 7:30 έως 15:00, σύμφωνα με κεντρική οδηγία, που αναφέρει επίσης ότι απαιτείται τηλεφωνική προσυνεννόηση, προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός. Επιπλέον οι πολίτες  έχουν την δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πύλης ermis.gov.gr να πραγματοποιούν αιτήματα ηλεκτρονικά στα ΚΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: