Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Από την Τετάρτη ξεκινούν οι πληρωμές Συντάξεων και Επιδομάτων

Αναλυτικά το Πρόγραμμα
  Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου του 2020 από τον ΕΦΚΑ και θα ολοκληρωθεί στις 29 του μήνα. 
Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων: 
- Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από ....  το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
- Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
- Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
- Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Επιδόματα:
Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου πληρώνεται η τέταρτη δόση για το Επίδομα Παιδιού, συνολικής δαπάνης 156.000.000 ευρώ.
Την ίδια ημέρα θα καταβληθεί το επίδομα γέννας μηνός Σεπτεμβρίου, σε εκείνους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31-8-2020.
Στις 30 του μήνα πληρώνεται και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα μηνός Σεπτεμβρίου. Αιτήσεις για το πρόγραμμα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά, είτε μέσω των Δήμων, είτε μέσω των Κέντρων Κοινότητας ή από τους αιτούντες απευθείας, συμπληρώνοντας την αίτηση που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.keaprogram.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: