Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ανακοινώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας

Μαθήματα Αγιογραφίας
Από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 4:30 μ.μ. ξεκινούν τα μαθήματα Αγιογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (απέναντι από τον Ψηλό Βράχο).
Θα παραδίδονται μαθήματα τόσο σε αρχάριους μαθητές όσο και σε προχωρημένους. Πληροφορίες στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως κατά τις εργάσιμες ημέρες (πρωινές ώρες).
Τηλέφωνο 2381023500 εσωτ. 8.

Οδοιπορικό στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας από το 4Ε
Στα πλαίσια των ιδιαίτερα δημοφιλών Οδοιπορικών του ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε αρχίζει ........σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών με θέμα την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Θα περιλαμβάνει παρουσίαση της ιστορίας της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και της τοπικής ιστορίας, συνεντεύξεις με τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, κληρικούς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσιάσεις ιστορικών μνημείων, ιερών ναών και μοναστηριών αλλά και του κοινωνικού - φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η πρώτη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στις 9.00 μ.μ. και θα προβληθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: