Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Αγωνιστικά μηνύματα και μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση κοπής πίτας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

   Στο πλαίσιο των δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής  Δήμου Πέλλας, διοργανώθηκε εκδήλωση κοπής  πίτας, με προσκεκλημένο ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Συνταγματολόγο Κώστα Χρυσόγονο. 
  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ 5  Φλεβάρη, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, γνωστού καταστήματος  καφέ στα Γιαννιτσά, η οποία δεν ήταν τελικά αρκετή για να φιλοξενήσει τα μέλη του κόμματος που παρευρέθηκαν, δηλώνοντας  παράλληλα τη στήριξη τους και τη διάθεση τους για συμμετοχή στον αγώνα πολιτικής επικράτησης...   των θέσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην κοινωνία. 
   Στην ομιλία του ο Κώστας Χρυσόγονος  αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνίδες και οι έλληνες,  τα οποία όπως ανέφερε είναι αποτέλεσμα των κυβερνητικών επιλογών.
Χαρακτήρισε  ως  ανίκανη και αδιάφορη την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας και  των μονοπωλίων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρόσφατη καταδίκη της χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε θέματα δικαιοσύνης και διαφάνειας. 
  Υπερασπίστηκε τον  δίκαιο αγώνα των αγροτών που βιώνουν τα αποτελέσματα των αποφάσεων τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την εφαρμογή της νέας Κ.Α.Π. (Κοινής Αγροτικής Πολιτικής), όσο και της κυβέρνησης  που αφήνει ανεξέλεγκτη τη δράση των μεσαζόντων και των επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής. 
 Μίλησε για την επίπλαστη ανάπτυξη που παρουσιάζεται από την κυβέρνηση τη στιγμή που η ελληνική οικογένεια σε μεγάλο ποσοστό βιώνει καταστάσεις φτώχειας και εργασιακής εκμετάλλευσης γεγονός που έχει βαρείς επιπτώσεις και στο δημογραφικό. Μάλιστα υπενθύμισε,  την τεράστια κερδοφορία των τραπεζών και την φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν, τη στιγμή που επιβάλουν ανεξέλεγκτα χαράτσια κάθε μορφής. 
 Κάλεσε τα μέλη και τους φίλους και φίλες του κόμματος να στηρίξουν με την ενεργή παρουσία τους τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές που θα φέρουν κοινωνική δικαιοσύνη, πραγματική ανάπτυξη, συνθέσεις και συνεργασίες στην κοινωνία και παράλληλα να δώσουν τον αγώνα για να ανατραπεί η πολιτική της κυβέρνησης και της συντηρητικής παράταξης με ένα δυνατό μήνυμα στις προσεχείς ευρωεκλογές.    
  Ακολούθησε η κοπή της πίτας παρουσία του Γραμματέα και των μελών της Τοπικής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής, καθώς και των πολιτευτών του κόμματος Παναγιώτη Ζαρογουλίδη, Απόστολου Τσαλταφερίδη και Αντώνη Ξυλουργίδη. 
Επίσης παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χατζηλιάδης Θωμάς και στελέχη της Αυτοδιοίκησης. 

Γραφείο τύπου Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής Δήμου Πέλλας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: