Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Χρήστος Πασσαλής πρόεδρος του Δ.Σ. στο νέο δήμο Πέλλας. Ποιους ανακοινώνει αύριο μέλη Επιτροπών ο Στάμκος

Τον πλειοψηφήσαντα σύμβουλο στις πρόσφατες εκλογές στο δήμο Πέλλας Χρήστο Πασσαλή θα προτείνει στην μεθαυριανή πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πέλλας ο νέος δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος. Αυτό ανακοίνωσε χθες το απόγευμα στα μέλη του συνδυασμού του ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τα μέλη της δημοτικής του παράταξης που θα προτείνει στο ίδιο συμβούλιο για να συμμετέχουν στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας ζωής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στις Επιτροπές θα συμμετέχουν από το δήμο Γιαννιτσών ο Γιώργος Ανδρεάδης, η Ηλιάνα Λαγομάτη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Από το δήμο Κρύας Βρύσης ο Βασίλης Σικοβάρης και ο Κώστας Δελληγιαννίδης, από το δήμο Κύρρου ο Κυριάκος Παντελίδης και η Μαρία Ματζούκη, από το δήμο Μ. Αλεξάνδρου ο Μιχάλης Παναγιωτίδης. Ερωτηματικό παραμένει το όνομα του συμβούλου από την Πέλλα που θα συμμετέχει σε μια από τια παραπάνω Επιτροπές. Πάντως η συμμετοχή των παραπάνω δεν αποτελεί εμπόδιο για την ανάληψη θέσης αντιδημάρχου αφού το ασυμβίβαστο ισχύει μόνο για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αύριο το πρωί 11:30 ο νέος δήμαρχος θα εγκατασταθεί στο γραφείο του και θα δεχθεί ευχές από φίλους και συνεργάτες.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία σε όσους που προαναφερθέντες που αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Νέο Δήμο μας ... Καλή Επιτυχία στο Γρηγόρη Στάμκο στο πολύ δύσκολο έργο του... Αν και τα χρήματα του "Καλλικράτη" έρχονται αρχές Ιουλίου ... εμείς ευχόμαστε καλή θυτεία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ !!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ !!!!! ( π.χ ) 1ος ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ αλλα σε ολο τον υπολοιπο δημο ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝ/ΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΠΟΝΗΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΜΗΝ ΣΕ ΦΕΡΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ,ΑΠΟ ΤΑΚΤ,ΕΙΣΟΥΝΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ,Η ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡ ΒΡΥΣΗ,

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1ος ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, 1ος ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ! ΚΑΙ 1ος ΓΕΝΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 12:50 !!!! ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ ΜΕ 200 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!! ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!ΣΤΑΜΚΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ο Σικοβάρας βγήκε πρώτος στο Σταυροδρόμι με 280 σταυρούς. Πρώτος γενικά βγήκε ο Σωκράτης.

Ανώνυμος είπε...

8:43 κανεις και εσυ λαθος !!!!! Οι δημοτες του δημου ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΙΚΟΒΑΡΗ !!! ενω ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ βγηκε πρωτος σε ολο το νεο δημο γενικα !!!!

Pocahodas είπε...

Συμφωνώντας με τον άγνωστο 2:32 θέλω να προσθέσω ότι ο Στάμκος άρχισε να χορεύει με τους ρυθμούς και ατόμων που δεν ήταν καν υποψήφιοι...τους ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ του, που θέλουν να ελέγξουν όλα τα δημοτικά δρώμενα να διορίσουν και να κόψουν κεφάλια επειδή κάποτε είχαν διαφορές μαζί τους! ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει καθόλου προσωπική άποψη και γνώμη από τον ίδιο?