Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέα προκλητική παρέμβαση του δημάρχου Πέλλας αυτή τη φορά στην εκπαίδευση

Η λογική του αποφασίζω και διατάζω όπως αυτή εκφράστηκε από συμβούλους της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο φαίνεται ότι εκπορεύεται από τον ίδιο το δήμαρχο Πέλλας. Αλλιώς δεν εξηγείται η πίεση που ασκεί προς την εκπαιδευτική κοινότητα ζητώντας τους (επιεικής έκφραση) να μεταφέρουν τους μαθητές από τα χωριά για να παρελάσουν στις έδρες των πρώην δήμων. Να θυμίσουμε λοιπόν στον κύριο δήμαρχο ότι ο νόμος καθορίζει ότι η παρέλαση στις εθνικές γιορτές θα γίνεται στην έδρα του δήμου, δηλαδή στα Γιαννιτσά. Επειδή λοιπόν θέλουμε να κοιτάμε πίσω από τον καθρέπτη, διακρίνουμε μια προσπάθεια με σκοπό να προβληθούν οι αντιδήμαρχοι έχοντας το γενικό πρόσταγμα στις παρελάσεις στις έδρες των πρώην δήμων. Για παράδειγμα η δημοτική Αρχή απαιτεί από τους διευθυντές των σχολείων του πρώην δήμου Πέλλας (Αγροσυκιά, Ραχώνα, Δυτικό, Άθυρα, Νέα Πέλλα) να μεταφέρουν τους μαθητές στην Πέλλα για να παρελάσουν μπροστά από τον αντιδήμαρχο που αν δεν κάνω λάθος είναι ο Παντελίδης, και αντίστοιχα στους άλλους πρώην δήμους.
Προφανώς κάποιοι λησμονούν....
 ότι ο δήμος πλέον είναι ένας και η έδρα του μία και μοναδική. Αλήθεια ποιός θα αναλάβει το κόστος και την ευθύνη μεταφοράς χωρίς να καλύπτεται από κάποια απόφαση που θα στηρίζεται στο νόμο; Νομίζω κανείς εκτός και αν για μια ακόμη φορά κάποιο θέλουν να κινηθούν στα όρια του, προκαλώντας με τις αποφάσεις τους.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Siga na min thelei na kanei magka ton Aivazidi stin Krya Vrysi
Ton Kazantzidi sta Giannitsa
kai thn Roysopoulou ston Kyrro

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ "ΗΡΩΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ;
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
-----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..... ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..... ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

O Εξωχότατος κύριος κύριος Παντελίδης είναι πολύ μεγάλο προσώπατο και αξίζει όχι να παρελάσουν αλλά να τον προσκυνήσουν.Το αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους Μεγαλειότατους

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΖΗΤΩΝΤΑΙ!ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ!
ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ , ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 11:30΄ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 12:00', Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ, Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ! ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !