Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το ενδιαφέρον της Α1 ΕΠΣ Πέλλας εστιάζεται το Σάββατο στην Πέλλα


Μια σημαντική αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αύριο το απόγευμα. Συγκεκριμένα στην Πέλλα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και ο Εδεσσαϊκός σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την πορεία των δύο ομάδων, αφού ο νικητής θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την άνοδο ενώ ο ηττημένος θα τις μειώσει σημαντικά.
Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού και η ποιότητα του ποδοσφαίρου αλλά και το θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες είναι ελκυστικά κίνητρα για τους φιλάθλους. Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – κάλεσμα....
 Αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 15:00 μμ, στο Δημοτικό γήπεδο Πέλλας, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος φιλοξενεί τον Α.Σ. Εδεσσαϊκό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1
 ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον νομό μας έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, πρώτιστα με τους κόπους και τις θυσίες ρομαντικών παραγόντων που λατρεύουν το άθλημα, προάγοντας την άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό στον αθλητισμό. Τα ερασιτεχνικά γήπεδα γεμίζουν και το ποδόσφαιρο που παίζεται και παρακολουθούμε, είναι τουλάχιστον εφάμιλλο επαγγελματικών κατηγοριών. Κάτι τέτοιο μας προδιαθέτει ότι θα παρακολουθήσουμε και ο αγώνας στο Δημοτικό γήπεδο Πέλλας το προσεχές Σάββατο, με αντιπάλους δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του νομού μας: τον Π.Α.Σ. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ.
Καλούμε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του νομού, τους φίλους της Πέλλας και βεβαίως τους φίλους του Εδεσσαϊκού, να έρθουν στο γήπεδο μας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας μια γιορτινή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα μακριά από εντάσεις και ακρότητες. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή που ενώνει δεν χωρίζει και ο συγκεκριμένος αγώνας ένα μόνο παιχνίδι από τα πολλά ενός πολύ όμορφου και αμφίρροπου πρωταθλήματος, ίσως του ανταγωνιστικότερου και ποιοτικότερου κατά πολλούς που έγινε ποτέ στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας.

Με τιμή
Δ.Σ. Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: