Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βόλεϊ Α2 Γυναικών - Νίκη με ανατροπή για το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Βόλεϊ στην κατηγορία Α2 γυναικών με τη 2η αγωνιστική. Στον 3ο όμιλο η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών υποδέχθηκε το Σάββατο το απόγευμα την Ένωση Ελασσόνας και μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 σετ, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στην Α2 κατηγορία.
Οι αθλήτριες του Κώστα Τζούρου μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει μια νευρικότητα και άγχος που οδήγησε σε λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενες στο διάστημα αυτό εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία βασικών του παικτριών και τα λάθη των γηπεδούχων και κέρδισαν τα δύο πρώτα σετ. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική....
 Η τοπική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, και μειώνοντας τα λάθη της κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τα επόμενα τρία σετ γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση τους φίλους και φίλες του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου. Να αναφέρουμε μια από τις βασικές παίκτριες του Μέγα η Αγγελίνα Βουλγαρίδου αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού και αυτό επηρέασε τόσο τη δική της όσο και τη συνολική απόδοση της ομάδας ειδικά στην αρχή της αναμέτρησης.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Κώστας Τζούρος δήλωσε μεταξύ άλλων. «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είχαμε να ξεπεράσουμε το άγχος και τα προβλήματα τραυματισμών απέναντι σε μια ομάδα που έχει στις τάξεις της έμπειρες παίκτριες που έχουν συμμετοχή και στην εθνική ομάδα. Όλα αυτά δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη νίκη που πετύχαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις για να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για την προσπάθεια τους στην προπόνηση αλλά και στον αγώνα και ελπίζω ο κόσμος των Γιαννιτσών να αγκαλιάσει την ομάδα μας στη συνέχεια.
Τα σετ 22-25, 22-25, 25-13, 25-22, 17-15.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Τζούρος Κώστας) Δόσπρα, Βουλγαρίδου, Χιντά, Βαλσάμη, Μηνασίσου, Βούτου, Γάζη, Κωφίδου Δ., Κωφίσου Δαν., Μουγτουσίδου, Παπαδοπούλου Π., Τσαβδάρη. (Βοηθός προπονητή Μωύσιάδου Γ.)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
3ος όμιλος

Μ.Α Γιαννιτσών – Ελασσόνα 3-2
Σταυρούπολη – Άρης 3-1
ΓΣ Δράμας – ΦΕ Ιωαννίνων 2-3
Νέα Γενιά – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 1-3
Επίκουρος – Ερμής Δράμας 3-1

Βαθμολογία

1. Επίκουρος 6
2. Ωραιόκαστρο 6
3. Σταυρούπολη 6
4. Νέα Γενιά 3
5. Άρης 3
6. Μ. Α. Γιαννιτσών 2
7. Ιωάννινα 2
8. Ελασσόνα 1
9. Ερμής Δράμας 1

Επόμενη 3η αγωνιστική 26-11-2011
ΦΕ Ιωαννίνων – Σταυρούπολη
Ερμής Δράμας – ΓΣ Δράμας
Ωραιόκαστρο – Επίκουρος
Ελασσόνα – Νέα Γενιά
Άρης – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια: