Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ανατροπή και ήττα στα Γιαννιτσά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μ.Α. Γιαννιτσών

Αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ επί του Άρη Θεσσαλονίκης τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, αφού τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ, ωστόσο ο ένας (1) βαθμός που πήρε από τον αγώνα αυτό, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στην προσπάθεια της για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της; 12ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, το Σάββατο το απόγευμα στα Γιαννιτσά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Έλλη Μυστακίδου» και ήταν συναρπαστικός σε όλη τη διάρκεια του.
Οι γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα....
 και παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά πήρε τα δύο πρώτα σετ με σχετική άνεση 25-17 και 25-21. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε την απόδοση της και σε συνδυασμό με την χαλάρωση που συνήθως παρουσιάζει η ομάδα των Γιαννιτσών στο 3ο σετ κατάφερε να το κερδίσει με άνεση ενώ στο τέταρτο σετ έγινε μια συγκλονιστική μάχη με τον Άρη να επικρατεί τελικά με 25-23 κάνοντας το παιχνίδι θρίλερ.
Στο 5ο σετ οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αποφύγουν τα λάθη και να γίνουν πιο αποτελεσματικές με τον Άρη να είναι καλύτερος στα κρίσιμα σημεία, γεγονός που του χάρισε μια σημαντική νίκη που τον κρατά στην πρώτη τετράδα στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Α2 κατηγορίας.
Αντίθετα για μια ακόμη φορά ο Μέγας Αλέξανδρος χάνει με το προσφιλές σκορ 3-2 και πλέον θα πρέπει να κερδίσει τους αγώνες με Ιωάννινα και Ερμή Δράμας στα Γιαννιτσά για να αποφύγει τις περιπέτειες.
Τα σετ: 25-17, 25-21, 15-25, 23-25, 12-15.
Στη βαθμολογία η Σταυρούπολη προηγείται με 32 βαθμούς ενώ το Ωραιόκαστρο ακολουθεί με 30β. Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών βρίσκεται στην 7η θέση με 10β. ενώ τα Ιωάννινα ακολουθούν με 9β, ο Ερμής Δράμας με 8β και ο Γ.Σ. Δράμας με 5β.
-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Τζούρος Κώστας): Δόσπρα, Παπαδοπούλου Α. Χιντά, Κωφίδου Δαν., Βαλσάμη. Μηνασίδου, Κωφίδου Δημ., Βούτου, Γάζη, Βουλγαρίδου, Μουγτουσίδου, Τσαβδάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: