Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας. Μήνυμα στους πολίτες της Πέλλας

Μήνυμα στους πολίτες της Πέλλας απευθύνει με ανακοίνωσή του ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Θεόφιλος Τσακίρης με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας. Στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής:
   "Αναλαμβάνοντας τα νέα μου  καθήκοντα ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας και απευθυνόμενος για πρώτη φορά προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες της περιοχής, εκφράζω εγκάρδιους χαιρετισμούς και εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία, οικογενειακή και ατομική. Ταυτόχρονα επιθυμώ να εκφράσω ....
 την ευχή ώστε η συνεργασία μας να αποβεί εποικοδομητική, δηλώνοντας τη διάθεση, τόσο τη δική μου όσο και του προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, για συνεχή προσπάθεια επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος υφίσταται ή ανακύψει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας μας, με γνώμονα πάντοτε τους κανονισμούς του Σώματος, τους νόμους και τις συνταγματικές επιταγές της Πολιτείας, ώστε να πετύχουμε τους επιδιωκόμενους στόχους, κάνοντας θετική και αποτελεσματική την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, παρέχοντας  ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: