Σύμφωνα με την Υγειονομική Διάταξη δημιουργείται η υποχρέωση σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κυλικεία, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστεία-φούρνοι, παιδικοί σταθμοί, συνεταιρισμοί, οινοποιεία, κάβες, κρεοπωλεία, ελαιοτριβεία, βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ), σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να εκπαιδευτεί σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Εφόσον το απασχολούμενο προσωπικό και οι ιδιοκτήτες έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα πρέπει να διαθέτουν εκπαίδευση και πιστοποιητικό υγείας....
Η VOUCHER Επαγγελματική Επιμορφωτική πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα στις 19 Ιουνίου 2017, 15:00-21:45, στην Έδεσσα, διάρκειας 8 διδακτικών ωρών, για τις επιχειρήσεις του νομού Πέλλας με τις εξής θεματικές ενότητες:
• Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
• Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
• Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
• Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
• Το εργασιακό περιβάλλον
• Πρακτικές καθαρισμού
• Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
• Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
Το τελικό συνολικό κόστος εκπαίδευσης και πιστοποίησης είναι 120€ ανα άτομο και δύναται να είναι κρατικά επιδοτούμενο από τη δράση ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης συμμετοχής έως την Τριτη 6 Ιουνίου 2017.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, και με απλές διαδικασίες που αναλαμβάνει ο Φορέας Υλοποίησης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-16:30 στα τηλ. 2810328802, 2810328800 και στο e-mail: igionomika@voucher-ee.gr
Υπεύθυνη Προγράμματος : κα Χαλκιαδάκη Ελένη
Η VOUCHER Επαγγελματική Επιμορφωτική πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα στις 19 Ιουνίου 2017, 15:00-21:45, στην Έδεσσα, διάρκειας 8 διδακτικών ωρών, για τις επιχειρήσεις του νομού Πέλλας με τις εξής θεματικές ενότητες:
• Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
• Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
• Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
• Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
• Το εργασιακό περιβάλλον
• Πρακτικές καθαρισμού
• Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
• Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
Το τελικό συνολικό κόστος εκπαίδευσης και πιστοποίησης είναι 120€ ανα άτομο και δύναται να είναι κρατικά επιδοτούμενο από τη δράση ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης συμμετοχής έως την Τριτη 6 Ιουνίου 2017.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, και με απλές διαδικασίες που αναλαμβάνει ο Φορέας Υλοποίησης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-16:30 στα τηλ. 2810328802, 2810328800 και στο e-mail: igionomika@voucher-ee.gr
Υπεύθυνη Προγράμματος : κα Χαλκιαδάκη Ελένη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου