Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική χρονιά για το ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών

Με τις ευχές όλων και με τον καθιερωμένο Αγιασμό που τέλεσε ο ιερέας π. Κυριάκος Χατζηδήμουξεκίνησε επισήμως χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ, στα Γιαννιτσά (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου).
Ο υπεύθυνος του Κέντρου, Κοινωνικός Λειτουργός Πρόδρομος Ασταρτζής, αφού καλωσόρισε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο του προσωπικού για την επίτευξη των στόχων του ΚΔΑΠ-μεΑ και ευχαρίστησε τη διοίκηση του δήμου και όλους τους  συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης ευχαρίστησε ...
τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν εδώ και χρόνια στο Κέντρο.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά και αναφέρθηκε στη συνεχή και ουσιαστική υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο Κέντρο, αλλά και στην άρτια συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Σύλλογο Γονέων, του οποίου το έργο εξήρε.
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, κ. Φάκκας, στον χαιρετισμό του επισήμανε την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την άριστη λειτουργία του ΚΔΑΠ-μεΑ, προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί και φέτος η συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι με το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο. Τόνισε ότι  θα και φέτος θα βρίσκεται στο Κέντρο καθηγητής του Ωδείου για την καλλιέργεια της μουσικής Παιδείας των μαθητών του ΚΔΑΠ-μεΑ.
Τέλος, για τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-μεΑ «Ανατολή» αλλά και για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του, μίλησε η πρόεδρός του ΔΣ κ. Τσιμπρή, η οποία αναφέρθηκε επίσης στην άριστη συνεργασία με τον δήμο Πέλλας και την ΔΗΚΕΠΑΠ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και χορηγούς που συμβάλλουν εμπράκτως στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: