Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Διημερίδα στην Κρύα Βρύση με τίτλο «Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος»

Το μεγαλύτερο Ιστορικό - Πολιτιστικό – Αθλητικό γεγονός των τελευταίων ετών στην πόλη της Κρύας Βρύσης πλησιάζει. Η διημερίδα “Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος” είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί στις 25 – 26 Νοεμβρίου.
    Ένα διήμερο γεμάτο ιστορική μνήμη και αθλητικών δραστηριοτήτων αφιερωμένο στον Μακεδονικό Αγώνα και τους Μακεδονομάχους. Μία διημερίδα, που φιλοδοξία του τοπικού  Πολιτιστικού Συλλόγου «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», ο οποίος και πήρε την πρωτοβουλία να την διοργανώσει, θέλει να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί σε ετήσια βάση κάθε Νοέμβριο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του.  Η φετινή διοργάνωση ....
γίνεται επίσης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αλλά και την συνεργασία του Δήμου Πέλλας και όλων των τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης.
    Η πρώτη ημέρα Σάββατο και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, θα περιλαμβάνει διάλεξη από τον γνωστό σε όλους μας ομιλητή Νίκο Λυγερό με τίτλο «Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος», ενώ θα συμμετέχουν με τραγούδια η Δημοτική Χορωδία Κρύας Βρύσης, καθώς και μέλη των Θεατρικών Ομάδων του συλλόγου με απαγγελίες 
     Με σλόγκαν του Συλλόγου «Όσο αργά κι αν βαδίζετε να είστε βέβαιες και βέβαιοι , ότι θα είστε πιο γρήγορα άτομα από αυτούς που δε θα συμμετέχουν» την δεύτερη ημέρα Κυριακή και στις 10:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι αθλητικές δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν  τον 1ο Ημιμαραθώνιο «Στα Μυστικά … του Βάλτου» διαδρομή 21.090 χ.λ.μ., το Δυναμικό βάδισμα - Ελεύθερο τρέξιμο 5.200 μ και το τρέξιμο και βάδισμα 1.000 μ για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: