Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Παράταση εγγραφών στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

 Η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/  είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/ες
  Για την ηλεκτρονική εγγραφή θα πρέπει να γίνει είσοδος του κηδεμόνα στην πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ με τους κωδικούς taxisnet.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για βοήθεια στην καταχώρηση της αίτησης .... το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών θα είναι ανοιχτό στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου. 

 Κατ’ εξαίρεση πραγματοποιούνται εγγραφές τον Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων σε λειτουργούντα τμήματα: α) για τους/τις μαθητές/τριες που παραπέμφθηκαν στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, όπου αυτή προβλέπεται, β) για τους/τις απόφοιτους Γενικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου οι οποίοι/ες επιθυμούν την εγγραφή τους σε Επαγγελματικό Λύκειο για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας και οι οποίοι/ες συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του προηγούμενου σχολικού έτους και γ) για τους/τις μαθητές/τριες που αδυνατούσαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας, σοβαρούς οικογενειακούς λόγους κ.λπ.)».
Σχετικά με τις διαγραφές αιτήσεων (π.χ. για αλλαγή τομέα ή ειδικότητας κ.α.) θα ληφθεί υπόψη ο ελάχιστος και ο μέγιστος αριθμός μαθητών/τριών ανά τμήμα.
Στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα:
• Α Λυκείου και Β Λυκείου 
1. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
2. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
3. Τομέας Πληροφορικής
4. Τομέας Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας
 • Γ Λυκείου 
1. Γραφικών Τεχνών
2. Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
3. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
4. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
5. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
6. Βοηθός Ιατρικών - Βιολογικών Εργαστηρίων
7. Βοηθός Νοσηλευτή
8. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
9. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
10. Αισθητικής Τέχνης

Πληροφορίες:
2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: mail@2epal-giann.pel.sch.gr
2382084046, 2382029730


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: