Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Φωφη Γεννηματά: "Αυτόνομοι και ενωμένοι με προοδευτική ταυτότητα"

   
Με αφορμή την επέτειο των 47 χρόνων της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη και της ιδρυσης του ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλγής Φώφη Γεννηματά έστειλε το παρακάτω μήνυμα.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, 
Η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου μας βρήκε να γιορτάζουμε τα 47α γενέθλια του Κινήματος που άλλαξε την Ελλάδα, του ΠΑΣΟΚ, στη σκια της απώλειας του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη. Με τις μουσικές του να στολίζουν την εκδήλωσή μας, με το .....αγωνιστικό και ασυμβίβαστο πνεύμα του να εμπνέει τους αγώνες μας. 

Τιμάμε την ιστορία μας, εμπνεόμαστε από τις αξίες μας και δικαιώνουμε την προσφορά του ΠΑΣΟΚ μέσα από το Κίνημα Αλλαγής..... Δεν είμαστε εφήμερο κόμμα, προϊόν της οργής ή συμπλήρωμα. Έχουμε ταυτότητα και προοπτική να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές. Είμαστε πρωτοπόροι στον αγώνα για μια δίκαιη και ισχυρή κοινωνία. Το πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο και μια νέα εθνική στρατηγική είναι το αφήγημά μας. Αυτόνομοι και ενωμένοι, με προοδευτική ταυτότητα, δυναμικά απέναντι στις πολιτικές της Συντήρησης, με παλιά και νέα στελέχη, ικανά να τραβήξουν την Ελλάδα μπροστά. 

Αυτή είναι η σημαία μου. 
Τώρα ωριμάζουν οι συνθήκες για το μεγάλο άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: