Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Παπανδρέου από τα Γιαννιτσά: Με επίκεντρο τον άνθρωπο η πολιτική της παράταξης μας

 Σε μέλη κια φίλους του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν χθές σε γνωστό cafe στα Γιαννιτσά, μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος τοιυ ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου.   Στην τοποθέτηση του μίλησε για τους βασικούς στόχους της πολιτικής που πρεσβεύει η Δημοκρατική παράταξη όπως εκφράστηκε στο παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ και ακολούθησε από το το ΚΙΝΑΛ σε μια περίοδο έντονων οικονομικών προκλήσεων και παγκόσμιων γεωπολιτικών αλλαγών. Έκανε λόγο για ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και για την ανάγκη στήριξης του παραγωγικού τομέα στη χώρα μέσα από  ...... δράσεις φιλικές στο περιβάλλον. Απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων τόσο για τη δική του υποψηφιότητα όσο και για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ανάγκη από καρέκλες και από θέσεις εξουσίας, αλλά είχε χρέος να ανταποκριθεί στα μηνύματα των μελών του κόμματος για να εγγυηθεί την ενότητα και την συνέχιση της πολιτικής, που χάραξε η εκλιπούσα πρόεδρος Φώφη Γεννηματά.
Αναφέρθηκε στην πρόθεση του να συμμετέχει σε ένα Debate με ουσιαστικό περιεχόμενο που θα αγγίξει τους πολίτες και όχι σε μια διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων που θα διχάσει και θα απογοητεύσει τους ψηφοφόρους. 
Σε κάθε περίπτωση δήλωσε έτοιμος για την προσεχή εσωκομματική εκλογική διαδικασία και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει και να στείλει μήνυμα νίκης και ελπίδας για την επανεκκίνηση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: