Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Συνάνηση του υπ. δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη με υποψηφίους συμβούλους του

  Στις 11 Μαϊου 2022 στο πλαίσιο ανταλλαγής πασχαλινών ευχών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη και των υποψηφίων του από την Δημοτική Ενότητα Γιαννιτσών.
  Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν τόσο στην πόλη των Γιαννιτσών, όσο και στον Δήμο Πέλλας συνολικά. Κοινή διαπίστωση και παραδοχή όλων ήταν η ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στον  Δήμο Πέλλας,....  που θα του δώσει ώθηση, αφήνοντας πίσω τα χρόνια της στασιμότητας.
Στην σύντομη τοποθέτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος, πέραν των ευχών, αναφέρθηκε στην απογοήτευση και την αγωνία των δημοτών για την στασιμότητα που επικρατεί και την ανάγκη αλλαγής, ώστε ο δήμος Πέλλας να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς στο μέλλον και να γίνει ένας δήμος πρότυπο στην λειτουργία του. 
Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του και ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους. Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ενώ θα εξακολουθήσει και η συχνή προσωπική επικοινωνία και επαφή του ίδιου του Υποψηφίου Δημάρχου με τους πολίτες και φορείς του Δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια: