Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

"Λουκέτο" σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Ποια κλείνουν στην Πέλλα

  Σε αναστολή λειτουργίας τίθενται από το νέο σχολικό έτος (2022-2023) 113 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία, μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας και την έκδοση σχετικού ΦΕΚ
  Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου, σε αναστολή λειτουργίας τίθενται 40 δημοτικά σχολεία και 73 νηπιαγωγεία, για λόγους έλλειψης διδακτηρίων, καθώς και μικρού ή μηδενικού αριθμού μαθητών.
Στην Π.Ε. Πέλλας τίθενται σε αναστολή:
 - Το  Δημοτικό σχολείο .....  Γυψοχωρίου (2/Θ) λόγω μηδενικού αριθμού μαθητών. Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ένα έτος.
 - Το Δημοτικό σχολείο Τριφυλλίου (1/Θ) λόγω μηδενικού αριθμού μαθητών. Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας δύο έτη.
 - Το Δημοτικό σχολείο Δωροθέας (2/Θ) λόγω μηδενικού αριθμού μαθητών. Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας δύο έτη.
 - Το Δημοτικό σχολείο Σωτήρας (1/Θ) λόγω μηδενικού αριθμού μαθητών. Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας πέντε έτη.
 - Το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Σκύδρας (3/Θ). Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή από την ίδρυσή του λόγω έλειψης διδακτηρίου.
 - Το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αριδαίας (2/Θ) λόγω μηδενικού αριθμού μαθητών, Το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας δύο έτη. 
 - Το Δημοτικό σχολείο Ζέρβης (2/Θ) λόγω μικρού αριθμού μαθητών. 
 - Το Δημοτικό σχολείο Νησίου (2/Θ) λόγω μικρού αριθμού μαθητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: