Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο μήνυμα

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!
   Πόση αλήθεια κρύβει ένα όνειρο; Κι αν, αν δεν υπάρχει όνειρο τότε πως φτιάχνεται ένα; Με φίλους; Με μαγικές λέξεις και συνταγές; Ή μήπως βοηθάνε οι μοίρες που από την αρχή της ζωής ορίζουν την τύχη των ανθρώπων; Μήπως η Αγάπη που όλα τα διορθώνει είναι εκείνο το φως που οδηγεί στους πιο καραμελωμένους δρόμους, στις πιο μεγάλες αποφάσεις, στα πιο σπουδαία πράγματα που κάποιος θα κάνει στη ζωή του; (Ελένη Μπετεινάκη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων)
   Οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών με οδηγό την Αγάπη, την Ενσυναίσθηση, την Αλληλεγγύη, το Σεβασμό στη .....  Διαφορετικότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και κυρίως την Πίστη στις ευαισθησίες των συνανθρώπων μας καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του δικού μας Ανδρέα! Ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο άλλαξε τη σχολική καθημερινότητα του μαθητή μας και γέμισε το προσωπάκι του με χαμόγελα  και αιδιοδοξία! 
    Πόσο δύσκολο είναι να γίνουν τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα; 
Λίγες σταγόνες από τις Θεμελειώδεις Αξίες της Ζωής είναι αρκετές για να αλλάξουν τον κόσμο!
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ 
Γιαννιτσών και η μητέρα του Ανδρέα ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική  χορηγία τους συμπολίτες μας κ. Μιχαηλίδη Θεόδωρο, Πέλκα Πρόδρομο, Παναγιωτίδη Ιωάννη, Πένογλου Γεώργιο, Δουβαντζή Πέτρο, Παρασκευαΐδη Ιωάννη, την εταιρεία Λυσίτσα- Ιατρικά Είδη και τον κ. 
Καπουσούζη Αντώνιο καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους κ. Καραμίγκο 
Ευριπίδη και Αλμπάνογλου Βασιλική για την ανεύρεση των χορηγών! Ο Θεός και η Ζωή να χαρίζει σε όλους απλόχερα κάθε καλό!

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια 
του 2ου ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Βλαϊκούδη Σταματία

Δεν υπάρχουν σχόλια: