Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών

 Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 11η Παραμυθούπολη, που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
  Η Παραμυθούπολη (μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας) συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια λειτουργίας και «ανοίγει τις πύλες της» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, στις 7.30 στο απόγευμα της Παρασκευής, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και .... αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας, ενώ πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το μαγευτικό σκηνικό που έχει στηθεί στα Γιαννιτσά.  Παράλληλα, μέσα από ειδικό περίπτερο θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.
Στην τελετή των εγκαινίων συμμετέχουν:  Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, «Αθλοκίνηση» & Studio Γυμναστικής «Βαρσαμά», Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος  Γιώτας», ο Αι Βασίλης και τα Ξωτικά.
- Από Παρασκευή 9 έως και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 5.00 το απόγευμα, θα λειτουργεί το «Σπιτάκι Αλληλεγγύης», ενώ θα λειτουργεί παράλληλα Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών. 
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: